Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Κατάληψη στην κορυφή έχει κάνει το EA Sports FC 24

*
Παρά τη νέα πτώση στις πωλήσεις του- σε ποσοστό 36% από εβδομάδα σε εβδομαδα- το EA Sports FC 24 διατηρήθηκε στην κορυφή των UK boxed charts. Το Assassin's Creed Mirage παρέμεινε στη δεύτερη θέση, με μείωση που άγγιξε το 77%. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, οι περισσότεροι προτίμησαν τις εκδόσες για το PlayStation 5.

Δύο νέα παιχνίδια έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στη δεκάδα, το Lords of the Fallen που έφτασε ως τη τέταρτη θέση και το The Grinch: Christmas Adventure που βρέθηε στην όγδοη. Από την άλλη, το Forza Motorsport δεν μπόρεσε να μπει στην 20άδα και περιορίστηκε στην 23η θέση. Σημειώνεται βεβαίως ότι το παιχνίδι της Turn 10 βρίσκεται από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο Game Pass.


Ακόμα μια σημαντική εξέλιξη έχει να κάνει με την έξοδο του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom από τη δεκάδα για πρώτη φορά μετά τον Μάιο που λανσαρίστηκε. Πιο συγκεκριμένα, έπεσε στην 15η θέση. Τέλος, επιστροφή στα ψηλά πατώματα για το Mario + Rabbids Sparks of Hope και το Red Dead Redemption, που κατέλαβαν το πέμπτο και το έκτο αντίστοιχα.

Την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 14 Οκτωβρίου, η δεκάδα των UK Charts διαμορφώθηκε ως εξής:

1. EA Sports FC 24
2. Assassin's Creed Mirage
3. Star Wars Jedi: Survivor
4. Lords of the Fallen
5. Mario + Rabbids Sparks of Hope
6. Red Dead Redemption (Remaster)
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. The Grinch: Christmas Adventures
9. Hogwarts Legacy
10. Minecraft (Nintendo Switch) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*