Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Marvel's Spider-Man vs Super Mario Bros. Wonder σημειώσατε 1

*
To Marvel's Spider-Man 2 επικράτησε του Super Mario Bros. Wonder στη μάχη για την πρωτιά των UK Charts, σύμφωνα με τα στοιχεία για τις πωλήσεις σε φυσική μορφή που δημοσιεύει η GfK. Το λανσάρισμα της αποκλειστικότητας του PS5 ήταν εξαιρετικό, με πωλήσεις περισσότερες κατά 5% σε σχέση με το Hogwarts Legacy στην ίδια κονσόλα. Όμως, πούλησε 3% λιγότερο συγκριτικά με το God of War Ragnarok, που έχει το ρεκόρ για το καλύτερο λανσάριασμ όλων των εποχών στο PlayStation, θα πρέπει όμως να περιμένουμε και τα στοιχεία από τις πωλήσειις ψηφιακών αντιτύπων για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Επίσης, το God of War Ragnarok κυκλοφόρησε Τετάρτη, οπότε είχε δυο μέρες περισσότερες την πρώτη του εβδομαδα από το Marvel's Spider-Man 2 που λανσαρίστηκε την Παρασκευή.

Επίσης, το Marvel's Spider-Man 2 έχει το τέταρτο καλύτερο λανσάρισμα στη Μ. Βρετανία για το 2023, πίσω από τα: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, EA Sports FC24 και Hogwarts Legacy. Συγκριτικά με το Spider-Man: Miles Morales, οι πωλήσεις του σε φυσική μορδή είναι περισσότερες κατά 41%, αλλά 38% πιο κάτω από το Marvel's Spider-Man. Βεβαίως, από το 2018 και μετά το κοινό έχει στραφεί ακόμα πιο πολύ προς τα ψηφιακά αντίτυπα.


Έτσι λοιπόν, το Super Mario Bros. Wonder περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα πολύ καλό λανσάρισμα παιχνιδιού της Nintendo και είναι το καλύτερο όλων των εποχών για 2D Mario game στη Μ. Βρετανία. Συνολικά είναι πίσω μόνο από το Super Mario Odyssey (2017) και το Super Mario 3D All-Stars (2020), όσον αφορά τίτλους από τον κόσμο του Mushroom Kingdom. Σε σύγκριση πάντως με το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, πούλησε 62% λιγότερο.

Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε μια ακόμα σημαντική κυκλοφορία, το Sonic Superstars που έκανε πρεμιέρα στην τέταρτη θέση. Οι περισσότεροι προτίμησαν να το αγοράσουν στο Nintendo Switch (49%) και ακολούθησαν οι εκδόσεις για PS5 (34%), Xbox (10%) και PS4 (6%). Σε σύγκριστη με το Sonic Frontiers οι πωλήσεις του ήταν λιγότερες κατά 63%.

Η πρώτη δεκάδα στα UK Charts την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε την 21η Οκτωβρίου 2023 έχει ως εξής:

1. Marvel's Spider-Man 2
2. Super Mario Bros. Wonder
3. EA Sports FC 24
4. Sonic Superstars
5. Assassin's Creed Mirage
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Red Dead Redemption (Remaster)
8. Hogwarts Legacy
9. Minecraft (Nintendo Switch)
10. Nintendo Switch Sports

Εικόνα: videogameschronicle.com 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*