Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Σημαία κορυφής και πάλι για το Super Mario Bros. Wonder

*
To Super Mario Bros. Wonder παρέμεινε στην κορυφή των UK Charts (πωλήσεις σε φυσική μορφή) για μια ακόμα εβδομάδα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το EA Sports FC 24. Στο τρίτο σκαλοπάτι έπεσε το Marvel's Spider-Man 2, με πωλήσεις μειωμένες κατά 40% από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Σημαντική άνοδος κατά 34% και επάνοδος στην κορυφαία δεκάδα για το Animal Crossing: New Horizons. Επίσης, η μοναδική νέα κυκλοφορία που κατόρθωσε να μπει στο top-10 ήταν το Robocop: Rogue City, που έκανε πρεμιέρα στην τέταρτη θέση.


Απότομη πτώση για το Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1, που από την τέταρττη θέση την προηγούμενη εβδομάδα, κατρακύλισε στην 30η, με μείση των πωλήσεων κατά 85%, ενώ ανάλογη ήταν η πορεία του Sonic Superstar, που από τη 15η έπεσε στην 26η.

Άλλες νέες κυκλοφορίες του επταήμερου που προηγήθηκε, όπως το WarioWare: Move It, το Star Ocean: The Second Story R και το EA Sports WRC, απλά κατόρθωσαν να μπούνε στην 20άδα.

Το top-10 των UK Charts για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2023 έχει ως εξής:

1. Super Mario Bros Wonder
2. EA Sports FC 24
3. Marvel's Spider-Man 2
4. Robocop: Rogue City
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Hogwarts Legacy
7. Nintendo Switch Sports
8. Assassin's Creed Mirage
9. Minecraft (Nintendo Switch)
10. Animal Crossing: New Horizons 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*