Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Στην κορυφή για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το Helldivers 2 που πουλάει περισσότερο από το Marvel's Spider-Man 2

*
Σημαντική αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις video games στη Μ. Βρετανία τον Μάρτιο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023. Πιο συγκεκριμένα, πουλήθηκαν 3,65 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών για κονσόλες και υπολογιστές, νούμερο αυξημένο σε ποσοστό 26% από έτος σε έτος. Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, στην κορυφή της κατάταξη βρέθηκε το Helldivers 2. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία στη δεκάδα των Command & Conquer: Generals και Command & Conquer: Red Alert 2, από την οποία δεν έλειψαν το Dragon's Dogma 2 και το Final Fantasy VII: Rebirth.

Από νέες κυκλοφορίες, το Rise of Ronin δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από το να πλασαριστεί στην 21η θέση και το Princess Peach: Showtime περιορίστηκε στην 30η.


Την ίδια περίοδο πουλήθηκαν 117.000 κονσόλες, νούμερο κατά 22% αυξημένο από μήνα σε μήνα και κατά 15% από έτος σε έτος. Το PS5 πούλησε κατά 25% περισσότερο συγκριτικά με τον Φεβρουάριο και 9% περισσότερες μονάδες σε σχέση με τον Μάρτιο του 2023, γεγονός που το έφερε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των καταναλωτών. Κατά 20% μειώθηκαν οι πωλήσεις του Nintendo Switch, τόσο από μήνα σε μήνα, όσο και από έτος σε έτος. Λίγο καλύτερη η κατάσταση για τα Xbox Series X και Xbox Series S, με πτώση σε ποσοστό 19% από μήνα σε μήνα και 18% από έτος σε έτος.

Τον Μάρτιο πουλήθηκαν επίσης 732.584 περιφερειακά, αριθμός που μεταφράζεται σε αύξηση 20% συγκριτικά με τον Φεβρουάριο και 16% σε αναλογία με τον Μάρτιου του 2023. Το κοινό προτίμησε περισσότερο το DualSense Midnight Black controller. Αν θέλετε να μάθετε για τα ροζ Joy-Cons που συνόδευσαν το Princess Peach: Showtime, έκαναν ντεμπούτο στη θέση νούμερο 52.

Τα δέκα παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις στη Μ. Βρετανία τον Μάρτιο του 2023 είναι τα εξής:

1. Helldivers 2 (Sony)
2. EA Sports FC 24 (EA)
3. Dragon's Dogma 2 (Capcom)
4. WWE 2K24 (2K Games)
5. Final Fantasy VII: Rebirth (Square Enix)
6. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Ubisoft)
7. Command & Conquer: Generals (EA)
8. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
9. Hogwarts Legacy (Warner Bros)
10. Command & Conquer: Red Alert 2 (EA) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*