Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα το Nintendo Switch Sports

*
Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, το Nintendo Switch Sports ήταν πρώτο στα UK boxed charts, παρά τις κατά 54% λιγότερες πωλήσεις από εβδομάδα σε εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι η κυκλοφορία του δεν συνέπεσε με κάτι το ιδιαίτερο εκ μέρους του ανταγωνισμού, οπότε θα έλεγε κανείς ότι του ανήκει όλο το γήπεδο. Στη δεύτερη θέση το Lego Star Wars: The Skywaler Saga, που φλερτάρει με την κορυφή των charts επί έξι εβδομάδες και η λογική λέει πως δύσκολα θα πέσει από τη δεκάδα.

Πάντως η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν δύσκολη για τις πωλήσεις φυσικών εκδόσεων, με μόλις 100.000 αντίτυπα να φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών. Μοναδικό νέο παιχνίδι στα charts το Evil Dead: The Game, που δεν κατόρθωσε να φτάσει πάνω από την πέμπτη θέση. Το 56% προτίμησε την έκδοση για PS5, το 23% για PS4 και το 21% για Xbox. Σημαντικό γεγονός του επταήμερου που προηγήθηκε, η έξοδος του Elden Ring από το top-10, μετά από έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες. Αναλυτικά:


1. Nintendo Switch Sports
2. Lego Star Wars: The Skywalker Saga
3. Horizon Forbidden West
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Evil Dead: The Game
6. Pokémon Legends: Arceus
7. Minecraft (Switch Edition)
8. Grand Theft Auto 5
9. Animal Crossing: New Horizons
10. FIFA 22

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*