Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Το Pikmin 4 φύτρωσε στην κορυφή

*
Με το λανσάρισμά του, το Pikmin 4 βρέθηκε στην κορυφή των UK Charts (πωλήσεις σε φυσική μορφή). Μάλιστα, το νέο παιχνίδι της Nintendo που έλαβε θετικές κριτικές, πούλησε κατά 45% περισσότερο σε σύγκριση με το Pikmin 3: Deluxe. Μια ακόμα νέα κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας, το The Sims 4 Horse Ranch, έκανε πρεμιέρα στην τρίτη θέση, παρά το γεγονός ότι η κοινότητα των παικτών του The Sims το θεωρεί περισσότερο ένα game pack παρά ένα expansion.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom έπεσε στην τέταρτη θέση και το Mario Kart 8 Deluxe είναι ένα σκαλί πιο κάτω. Επιστροφή στη δεκάδα για το Diablo IV και πτώση δέκα θέσεων για το Star Wars: Jedi Survivor, που από την όγδοη είναι στην δέκατη όγδοη, με πτώση πωλήσεων κατά 60%.


Τέλος, άνοδος κατά 65% για το Street Fighter 6, πέντε θέσεις κέρδισε το Super Mario Odyssey που μετακινήθηκε από την 22η στη 17η και η τριλογία Dark Souls, με αύξηση κατά 87% την εβδομάδα που προηγήθηκε, θρονιάστηκε στο 22ο σκαλοπάτι.

Η πρώτη δεκάδα την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 22 Ιουλίου 2023 έχει ως εξής:

1. Pikmin 4
2. FIFA 23
3. The Sims 4 Horse Ranch
4. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Hogwarts Legacy
7. Call of Duty: Modern Warfare 2
8. Minecraft (Switch)
9. Elden Ring
10. Diablo IV

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*