Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Unity Technologies: Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και CEO o John Riccitiello

*
Η Unity Technologies ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος και CEO της, John Riccitiello παραιτήθηκε από την πλειοψηφία των καθηκόντων του. Η εξέλιξη αυτό έρχεται μετά τις αμφιλεγόμενες αλλάγές που προωθήθηκαν πριν μερικές ημέρες στο μοντέλο χρεώσεων της Unity Engine. Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των εταιρειών ανάπτυξης video games και κάποιες από τις αλλαγές αποσύρθηκαν.

Τη θέση του Riccitiello, που στο παρελθόν κατείχε τη θέση του CEO στην Electronic Arts, θα πάρει προσωρινά ο James M. Whitehurst (πρώην πρόεδρος της IBM), μέχρι να βρεθεί κάποιος μόνιμος για τη θέση.


Ο Riccitiello έγινε CEO της Unity CEO και κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου θα έχει ρόλο συμβούλου, με τον ίδιο να δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει την εταιρεία να έχει ένα επιτυχημένο μέλλον.

Ο Whitehurst θα έχει βασικό μισθό $1,12 εκ. και θα λάβει ως δώρο 200.000 μετοχές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*