Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Unreal Engine 5: Διαθέσιμο το εντυπωσιακό demo του The Old West: Northwood (videos)

Η Unreal Engine 5 υπόσχεται να φέρει σε νέο υψηλό επίπεδο τα γραφικά σε παιχνίδια για υπολογιστές και κονσόλες, όμως μέχρι τώρα δεν είναι πολλές οι εταιρείες που έχουν υιοθετήσει τη νέα τεχνολογία της Epic Games.

Ενώ οι κάτοχοι κονσολών είναι "περιορισμένοι" σε ό,τι μπορούν να βιώσουν στα συστήματά τους, το αντίθετο συμβαίνει με τους κατόχους PC, καθώς πολλοί developers έχουν κυκλοφορήσει demos της Unreal Engine 5 που παρέχουν μια ματιά στο τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα video. Μια τέτοια περίπτωση είναο το εντυπωσιακό demo The Old West: Northwood, το οποίο συνοδεύεται από ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα οπτικοακουστικά στοιχεία, όπως κυματισμοί νερού με αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων, δυναμικός άνεμος ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, συσσώρευση χιονιού και σκόνης στα ρούχα και κτίρια, διαφορετικός ήχος για τα βήματα και πολλά άλλα. Το demo μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*