Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Valheim: Έρχονται ρυθμίσεις για αλλαγή επιπέδου δυσκολίας όπως και για τις επιδρομές των εχθρών

*
Η Iron Gate Studio, εταιρεία ανάπτυξης του Valheim, αποκαλύψε πληροφορίες για τις επερχόμενες ρυθμίσεις στα επίπεδα δυσκολίας του παιχνιδιού καθώς και για την επιλογή να απενεργοποιήσετε τις επιδρομές των εχθρών (raids).

Ο lead designer, Jonathan Smars, κοινοποίησε ένα σύντομο clip στοTwitter, όπου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε επίπεδο δυσκολίας. Παρόλα αυτά, οι εν λόγω ρυθμίσεις δεν βρίσκονται στην τελική τους μορφή και ενδέχεται να αλλάξουν στο μέλλον.


Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ρυθμίσετε και το επίπεδο δυσκολίας της μάχης καθώς και τη συχνότητα εύρεσης αντικειμένων στην κάθε περιοχή, από τους νικημένους εχθρούς. Άξια αναφοράς είναι η επιλογή σχετικά με το death penalty. Μπορείτε να επιλέξετε να χάσετε τα πάντα (skills και items) ή να συνεχίσετε κανονικά χωρίς να αποχωριστείτε τα κεκτημένα αντικείμενά σας.



Το πιο συναρπαστικό κομμάτι είναι η ρύθμιση για τις επιδρομές των τεράτων. Με αυτή την επιλογή μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα με την οποία θα γίνονται οι επιθέσεις, στις οποίες οι εχθροί προσπαθούν να γκρεμίσουν τα φρούρια που χτίζετε. Οπότε, η συγκεκριμένη ρύθμιση θα αποτελέσει χείρα βοηθείας καθώς πολλοί παίκτες την περιμένουν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Επίσης, θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση του χάρτη, να μεταφέρετε μεταλλεύματα μέσω portals, να κάνετε τους εχθρούς να είναι παθητικοί απέναντί σας, αλλά και να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο, όπως στο Minecraft.

Όπως εξηγεί ο Smars, θα μπορείτε να προσαρμόζετε αυτές τις ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή και θα είναι διαθέσιμες ακόμη και σε κόσμους που έχετε ήδη δημιουργήσει. Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν διαθέσιμες οι ρυθμίσεις για τα επίπεδα δυσκολίας, όπως και το Valheim Ashlands update.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*