Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Valve: Δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Steam Deck 2 πριν το 2026

*
Μάλλον μάθαμε πότε είναι πιθανό να δούμε το Steam Deck 2 από τη Valve. Σύμφωνα με τον Pierre-Lou Griffais, coder της εταιρείας που δουλεύει για το Steam Deck, η Valve δεν έχει πλάνο να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του επιτυχημένου της handheld μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πως, εφόσον τελικά λανσάρει νέο μοντέλο, θα το κάνει από το 2026 και μετά.

Ο Griffais συνέχισε λέγοντας πως, για τώρα, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην επίτευξη των στόχων σχετικά με τις επιδόσεις του Steam Deck και θεωρεί πως η συσκευή αντεπεξέρχεται ικανοποιητικά στην αναπαραγωγή των νεότερων κυκλοφοριών. Βέβαια, σημείωσε πως οι developers της εταιρείας δουλεύουν πάνω σε νέο hardware συνεχώς, λαμβάνοντας υπόψη και τα σχόλια του κοινού.

Ανέφερε δε πως η Valve θέλει να αποφύγει συμβιβασμούς στην κατανάλωση ενέργειας και την μπαταρία του hardware της προκειμένου να πετύχει καλύτερες επιδόσεις. Όπως δήλωσε, το να δούμε μεγάλη διαφορά στα χαρακτηριστικά ενός αντίστοιχου handheld θα είναι εφικτό σε τρία ή και σε περισσότερα χρόνια από τώρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*