Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Valve: Έσοδα $1 δισ. από τα loot boxes του Counter-Strike 2 το 2023

*
Το Counter-Strike 2, και το Global Offensive μέχρι πρότινος, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς τίτλοι και αναμφίβολα κερδοφόροι για την Valve. Η επιτυχία των loot boxes του Counter-Strike 2 αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής για την Valve, όπως φαίνεται, αφού τα έσοδα από τα κλειδιά των loot boxes έφτασαν τα 980$ εκατομμύρια για την περυσινή χρονιά, σύμφωνα με το CS2 Case Tracker.

Τα κλειδιά χρησιμοποιούνται για το ξεκλείδωμα των διαφόρων loot boxes, τα οποία περιλαμβάνουν διάφορα αντικείμενα όπως weapon skins. Εκεί που τα περισσότερα παιχνίδια προσφέρουν απλώς ένα loot box, η Valve έχει ενσωματώσει ένα ενδιαφέρον σύστημα για το Counter-Strike 2, το οποίο οι παίκτες εκμεταλλεύονται πλήρως.


Πουλώντας στο Steam Community Marketplace ένα αντικείμενο που αποκτήθηκε μέσω loot box, ο παίκτης μπορεί να πάρει πραγματικά χρήματα που πιστώνονται στον λογαριασμό του. Μάλιστα, αρκετοί βρίσκουν τρόπους να τα πωλούν και εκτός της πλατφόρμας της Valve, οπότε η «τρέλα» που επικρατεί γύρω από τα loot boxes παίρνει μια διαφορετική διάσταση στην περίπτωση του Counter-Strike 2.

Πλέον, τα loot boxes δεν εμφανίζονται τόσο συχνά σε online παιχνίδια, έχοντας δώσει τη θέση τους σε πρακτικές όπως τα battle passes. Εν μέρει, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως διάφορες χώρες νομοθέτησαν κατά των loot boxes, θεωρώντας τα πρακτικά τζόγο και επιβάλλοντας σοβαρές κυρώσεις σε παιχνίδια που τα περιλαμβάνουν, ακόμη και την απαγόρευση πώλησης στη χώρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*