Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Verge: Η Microsoft σκέφτεται αύξηση συνδρομής στο Game Pass Ultimate και τη μεταφορά του Hellblade II στο PS5

*
Σε ένα εκτενές άρθρο σχετικά με τον χαμό που επικρατεί στο εσωτερικό της Microsoft, ο Tom Warren του Verge φέρνει στη δημοσιότητα μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την τιμή του Game Pass Ultimate, το Call of Duty και το Hellblade II.

Όπως φαίνεται λοιπόν, στο εσωτερικό της αμερικανικής εταιρείας υπάρχουν σκέψεις για την προσθήκη των νέων Call of Duty στο Game Pass, μιας και ο τίτλος πουλάει αρκετά και ίσως μια τέτοια κίνηση στοιχίσει αρκετά. Μέσα στα θέματα που συζητώνται είναι η αύξηση της τιμής του Game Pass Ultimate και ίσως σχετίζεται με το προηγούμενο θέμα ή με τα όσα θα έρχονται πλέον από όλα τα studios της εταιρείας.


Τέλος, στα θέματα που έχουν απασχολήσει τα υψηλόβαθμα στελέχη είναι και η μεταφορά τίτλων του 2024 (όπως το Hellblade II) στο PS5. Όπως φαίνεται, το επόμενο διάστημα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*