Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video με 85 λεπτά gameplay από το version 1.0.0. του eFootball της Konami

Το μεγάλο update version 1.0.0. του eFootball κυκλοφορεί σύντομα και ένα video του VGC μας αποκαλύπτει τη νέα μορφή του παιχνιδιού με 85 λεπτά gameplay. Ο τίτλος φαίνεται να δέχτηκε σημαντικές βελτιώσεις που τον καθιστούν κατά πολύ ανώτερο από το προϊόν που κυκλοφόρησε αρχικά στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021. Θυμίζουμε ότι το eFootball είναι ο free-to-play διάδοχος της σειράς Pro Evolution Soccer και κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Android και iOS.

Στο video βλέπουμε και την προσθήκη του χαρακτηριστικού Stunning Kicks, ειδικά χτυπήματα της μπάλας που επιτυγχάνονται δυσκολότερα από τα απλά, όμως αποδίδουν πολύ καλύτερα όντας δυνατότερα και πιο εύστοχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*