Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vindictus: Defying Fate - Νέο fantasy RPG ανακοίνωσε η Nexon (trailer)

Η Nexon ανακοίνωσε το Vindictus: Defying Fate, ένα fantasy action RPG που διαδραματίζεται στον κόσμο του MMORPG Vindictus, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010. Πρώτα θα έρθει σε PC και στη συνέχεια σε κονσόλες.

"Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Vindictus: Defying Fate, ενός παιχνιδιού δράσης, γεμάτου αδρεναλίνη, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο pre-alpha, όπου κάθε σύγκρουση είναι μια συμφωνία και κάθε βήμα είναι ένας χορός με το πεπρωμένο.


Βυθιστείτε σε μια σκοτεινή και έντονη οδύσσεια, όπου θα αντιμετωπίσετε πανύψηλους αντιπάλους και θα περιηγηθείτε σε έναν τρισδιάστατο κόσμο γεμάτο μυστήριο και κινδύνους.
Αποδεχτείτε την πρόκληση, ξεκινήστε το ταξίδι και γίνετε μέρος του μύθου που αψηφά τη μοίρα", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού στο Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*