Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Warner Bros. Games: «Δεν θα είναι live service game το νέο Wonder Woman»

*
Η Warner Bros. Games τοποθετήθηκε πάνω στις φήμες που θέλουν το νέο Wonder Woman videogame να ανήκει στην κατηγορία των live service παραγωγών. Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αγγελία, η Monolith Productions έψαχνε άνθρωπο για τη θέση του Lead Software Engineer και αρκετοί συμπέραναν πως θα έχουμε μπροστά μας μια τέτοια περίπτωση.

Μιλώντας στο IGN, η Warner διέψευσε αυτήν την εκτίμηση και διασαφήνισε πως «το Wonder Woman θα είναι ένα single player action adventure που θα λαμβάνει χώρα σε έναν dynamic open world. Η εμπειρία αυτή τρίτου προσώπου θα βοηθήσει τους παίκτες να γίνουν οι Diana of Themyscira και να γνωρίσουν την original ιστορία της στο DC Universe, καθώς και το Nemesis System. Το Wonder Woman game δεν θα είναι σχεδιασμένο ως live service». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*