Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Windblown: Πρώτο gameplay trailer για τον roguelike action τίτλο της δημιουργού του Dead Cells

H Motion Twin, δημιουργός του Dead Cells κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer για το Windlown το νέο της roguelike action game που θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Early Access για PC (Steam) εντός του 2024.

Στο Windblown, οι παίκτες θα μετακινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε νησίδες στον ουρανό οι οποίες διαρκως μετασχηματίζονται, έχοντας ως αποστολή να καταστρέψουν τους Sentinels, τα τσιράκια του Vortex που απειλούν την πατρίδα του. Η κίνηση είναι απλή αλλά ακριβής, με dashes που εκτοξεύουν τον παίκτη ανάμεσα σε πλωτά νησιά και πλατφόρμες, αποφεύγοντας τις θανατηφόρες επιθέσεις των Sentinels και προχωρώντας προς την επόμενη αναπόφευκτη σύγκρουση. Από το πρώτο άλμα στο φθινοπωρινό σκηνικό, οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αμέτρητους εχθρούς, έχοντας στη διάθεσή τους διαφορετικά όπλα, μπιχλιμπίδια, δώρα και ψάρια που θα τους βοηθήσουν να εξαπολύσουν την πλήρη δυναμική του Leaper.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*