Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

World of Warcraft mod κυκλοφόρησε για το The Elder Scrolls III: Morrowind

*
Ο Modder με το ψευδώνυμο TelShadow κυκλοφόρησε ένα νέο mod, το οποίο προσθέτει τον κόσμο του Azeroth στο The Elder Scrolls III: Morrowind. Ο TelShadow δουλεύει το συγκεκριμένο mod εδώ και ορισμένα χρόνια, με το τρέχον build να φέρνει 8 από τις 10 ζώνες της ηπείρου Northrend στο Tamriel. Οι δύο ζώνες που απουσιάζουν είναι οι Zul Drak και Howling Fjord. Σύμφωνα με τον TelShadow, η επόμενη έκδοση του mod θα περιέχει και αυτές, μαζί με ειδικά καιρικά φαινόμενα και μερικά νέα πλάσματα.



Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες δραστηριότητες πέραν των καινούργιων περιοχών. Σε μελλοντικές εκδόσεις του mod όμως περιμένουμε καινούργια NPCs, πολλά πλάσματα και quests, που θα κάνουν την εξερεύνηση του κόσμου του πιο ενδιαφέρουσα.



Το The Elder Scrolls III: Morrowind κυκλοφόρησε για Xbox και για PC το 2002. Το World of Warcraft mod του είναι τώρα διαθέσιμο για PC από εδώ.



Πηγή: DSOGaming 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*