Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WWE 2K26: Ανανεώνεται και το MyRise mode

*
Το WWE 2K26 θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου και έχουν εμφανιστεί νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη φετινή λειτουργία MyRise, με τίτλο «The Comeback». Σύμφωνα με τον lead designer του mode Sean Conaway, η ιστορία ακολουθεί έναν WWE Superstar, γνωστό ως «The Archetype», ο οποίος επιστρέφει μετά από μια μακρά παύση στην καριέρα του.

Η βασική ιστορία παραμένει η ίδια ανεξάρτητα από το αν οι παίκτες επιλέξουν έναν άνδρα ή μια γυναίκα χαρακτήρα, αν και κάθε πορεία έχει σημαντικές διαφορές. Οι παίκτες θα συγκρουστούν με τον Paul Heyman, του οποίου ο κύριος πελάτης θα είναι είτε ο Bron Breakker είτε η Jordynne Grace, ανάλογα με την επιλογή του χαρακτήρα.


Επιπλέον, η ομάδα ανταποκρίθηκε στα σχόλια των παικτών σχετικά με τα άσκοπα επαναλαμβανόμενα matches σε προηγούμενα παιχνίδια, επιβεβαιώνοντας ότι το WWE 2K26 θα μειώσει την ταλαιπωρία, απλοποιώντας την πρόοδο και τα unlocks. Συνολικά, το MyRise στοχεύει να προσφέρει μια φρέσκια, συναρπαστική και πιο προσιτή εμπειρία καριέρας.

Starfield: Αποζημιώσεις ζητούν κάτοχοι του PS5 λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Visual Concepts

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    2K Games

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • WWE 2K26
    • 16+ pegi 16+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://wwe.2k.com/2k26/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*