Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαλαρώνουν οι ρυθμοί ανάπτυξης του Red Dead Online, καθώς η Rockastar Games επικεντρώνεται στο GTA 6

*
Η Rockstar Games δηλώνει ότι χαλαρώνουν οι ρυθμοί ανάπτυξης νέου περιεχομένου για το Red Dead Online, καθώς η ομάδα επικεντρώνεται στο Grand Theft Auto 6.

Σε σχετικό post της εταιρείας αναφέρεται ότι τα τελευταία χρόνια έχει μετακινήσει σταδιακά όλο και περισσότερο προσωπικό στην ανάπτυξη του επόμενου Grand Theft Auto, μιας και θέλει, περισσότερο από ποτέ, να ξεπεράσει τις προσδοκίες των παικτών. Ως αποτέλεσμα θα πραγματοποιήσει μερικές αλλαγές σχετικά με την υποστήριξη του Red Dead Online.


Αυτό που θα κάνει είναι να εμπλουτίσει τα υπάρχοντα modes και όχι να προσθέσει νέα ή να κυκλοφορήσει μεγάλα updates. Μέσω μηνιαίων events θα προσπαθήσει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τα Specialist Roles, τα story-based cooperative missions, τα competitive Showdown Modes και πολλά άλλα. Ακόμα, εντός του έτους αναμένονται νέα Telegram Missions.

Η εταιρεία ευχαριστεί την κοινότητα των παικτών για τη συνεχή υποστήριξη και το feedback που συνεχίζει να της παρέχει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*