Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Χαμηλές οι τιμές των video games", υποστηρίζει ο πρόεδρος της Capcom

*
Ο πρόεδρος της Capcom θεωρεί ότι οι τιμές των video games θα πρέπει να είναι υψηλότερες. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Nikkei αναφέρει ότι ο Haruhiro Tsujimoto μίλησε για διάφορα θέματα στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2023 και ένα από αυτά ήταν η αύξηση του κόστους ανάπτυξης των παιχνιδιών. Ο Tsujimoto αισθάνεται ότι οι τιμές των παιχνιδιών θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν το αυξανόμενο κόστος και προς στιγμήν είναι αρκετά χαμηλές.

"Προσωπικά, αισθάνομαι ότι οι τιμές των παιχνιδιών είναι πολύ χαμηλές. Το κόστος ανάπτυξης είναι περίπου 100 φορές υψηλότερο από ό,τι στις μέρες του Famicom (NES), αλλά η τιμή του λογισμικού δεν έχει αυξηθεί τόσο πολύ", είπε ο Tsujimoto.


"Υπάρχει επίσης ανάγκη να αυξηθούν οι μισθοί για να προσελκύσουμε ταλαντούχους ανθρώπους. Δεδομένου ότι οι μισθοί αυξάνονται σε ολόκληρο τον κλάδο, νομίζω ότι η επιλογή της αύξησης των τιμών μονάδας είναι μια υγιής μορφή επιχείρησης".

Ο Tsujimoto δήλωσε επίσης ότι δεν πιστεύει πως το υπάρχον οικονομικό κλίμα επηρεάζει τις πωλήσεις video game. “Η επιχειρηματική επιστοσύνη και οι υψηλές τιμές δεν σχετίζονται ιδιαίτερα με τη βιομηχανία των παιχνιδιών".

"Ακριβώς όπως η ύφεση δεν εμποδίζει τους ανθρώπους να πάνε στον κινηματογράφο ή στη συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, τα παιχνίδια υψηλής ποιότητας θα συνεχίσουν να πουλάνε καλά. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης της Lehman Brothers, τα παιχνίδια πούλησαν καλά", συμπλήρωσε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*