Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών για το Summer Game Fest 2022 ο Geoff Keighley

*
Ο Geoff Keighley προειδοποιεί το κοινό, να μην έχει τεράστιες προσδοκίες όσον αφορά τις ανακοινώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Summer Game Fest 2022. Τόνισε ότι το event θα επικεντρωθεί σε τίτλους που είναι ήδη γνωστοί. Ναι μεν θα υπάρξουν αποκλειστικότητες για το Xbox και το Nintendo Switch, όμως προφανώς η Microsoft θα κρατήσει τα δυνατά χαρτιά για το δικό της event.

Ο Keighley έδωσε και μια ιδέα σχετικά με το τι πρόκειται να παρουσιαστεί. Το "παρών" θα δώσει το The Callisto Protocol, όπως είσης και το Call of Duty Modern Warfare 2, με το πρώτο του playthrough. Θα υπάρξουν νέα και πλάνα από το Gotham Knights και τρεις εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ρίξει μια ματιά στο Cuphead: The Delicious Last Course.


Επί σκηνής θα βρεθεί ο Dwayne "The Rock" Johnson, μαζί με άλλους αστέρες από τον χώρο της ψυχαγωγίας. Τέλος, η διάρκεια του event θα είναι από 90 έως 120 λεπτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*