Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χάρη στον Phil Spencer η κυκλοφορία της πλατφόρμας Antstream Arcade σε κονσόλες Xbox (video)

Το Antstream Arcade, μια συνδρομητική υπηρεσία για streaming retro τίτλων, είναι πλέον διαθέσιμη σε κονσόλες Xbox και γι’ αυτό φαίνεται πως ευθύνεται ο ίδιος ο Phil Spencer.

Σε συνέντευξή του, ο Mike Rouse της Antstream αποκάλυψε πως η αντίστοιχη εφαρμογή της πλατφόρμας δημιουργήθηκε χάρη στον επικεφαλής του Xbox, ο οποίος λατρεύει τη διατήρηση παλαιών video games και, κατ’ επέκταση, τη διάθεσή τους στους gamers. Ο Spencer έδωσε στον Rouse το πράσινο φως για την ανάπτυξη της εφαρμογής, ανοίγοντας τον δρόμο σε περισσότερους από 1.400 retro τίτλους για την κυκλοφορία τους σε Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.


Στη λίστα με τα παιχνίδια του Antstream υπάρχουν περισσότερα από 200 games Amiga, σχεδόν 300 arcade games, πάνω από 50 κυκλοφορίες του Mega Drive καθώς και τουλάχιστον 40 τίτλοι του Super Nintendo Entertainment System. Ανάμεσά τους είναι τα Mortal Kombat, Metal Slug X, Earthworm Jim 2, Space Invaders, R-Type και Robotron 2084. Η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*