Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χάρμα οφθαλμών το Marvel 1943: Rise of Hydra της Amy Hennig (trailer)

Η Skydance New Media ανακοίνωσε ότι το Marvel 1943: Rise of Hydra, το νέο της narrative-driven action adventure θα κυκλοφορήσει εντός του 2025. Δεν έγινε γνωστό σε ποιες πλαφόρμες.

Μέσα στο χάος του πολέμου, οι κόσμοι συγκρούονται. Ο Captain America και ο Azzuri, ο Black Panther της δεκαετίας του 1940, πρέπει να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να σχηματίσουν μια εύθραυστη συμμαχία για να αντιμετωπίσουν τον κοινό τους εχθρό. Πολεμώντας μαζί με τον Gabriel Jones των Howling Commandos και τη Nanali, μια κατάσκοπο από τη Wakanda που έχει αποσπαστεί στο Κατεχόμενο Παρίσι, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν μια σκοτεινή συνομωσία που απειλεί να μετατρέψει τον όλεθρο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην απόλυτη άνοδο της Hydra.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*