Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χάρμα οφθαλμών το NFS Underground 2 με path tracing (video)

Τα RTX Remix mods βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα, όμως υπάρχουν κάποια που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το NFS Underground 2 RTX Remix mod, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ, για να διαπιστώσετε τον βαθμό στον οποίο αναβαθμίζει τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού. Χρειάζεται επιπλέον δουλειά πάντως για να έρθουν οι επιδόσεις σε ικανοποιητικό επίπεδο, μιας και ακόμα και με μια RTX 4080 με NVIDIA DLSS 3.5, το παιχνίδι δεν είναι playable με ομαλό framerate.

Το θέμα των επιδόσεων είναι κοινό για τα RTX Remix projects. Παλαιότερα παιχνιδια, όπως το Grand Theft Auto: San Andreas και Max Payne, που τρέχουν χωρίς προβλήματα σε μοντέρνο hardware, δυσκολεύονται να διατηρήσουν τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτα σε ισχυρές GPUs.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*