Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox & Bethesda Games Showcase: Έρχεται το Overwatch 2 free to play (trailer)

Κατά την διάρκεια του Xbox & Bethesda games Showcase, ανακοινώθηκε πως το Overwatch 2 φτάνει πολύ σύντομα και μάλιστα θα είναι free to play. Το επερχόμενο sequel του δημοφιλούς hero shooter της Blizzard Entertainment θα λανσαριστεί πρώτα σε μορφή early access, στις 4 Οκτωβρίου 2022 εντελώς δωρεάν σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και σε PC. Στο trailer της ανακοίνωσης προβλήθηκε και η επόμενη ήρωας που θα μπει στο roster του παιχνιδιού. Το όνομα αυτής, Junker Queen.

Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε πως περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο live service, τις seasons και γενικότερα για το Overwatch 2 θα προβληθούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Το livestream θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το επίσημο link του καναλιού του Overwatch στο YouTube και στο Twitch. Απολαύστε το trailer της ανακοίνωσης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*