Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Developer Direct: Αποκαλύφθηκε και έρχεται φέτος το Indiana Jones and the Great Circle (trailer)

Το πρωτοανακοινωθέν τον Ιανουάριο του 2021, Indiana Jones and the Great Circle, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 σε Xbox Series X, Xbox Series S και σε PC μέσω Steam και Microsoft Store. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος και για τους συνδρομητές Xbox Game Pass. Η ανακοίνωση ήρθε κατά την διάρκεια του Xbox Developer Direct, απο τις Microsoft και Bethesda Softworks.

O τίτλος θα είναι προοπτικής πρώτου προσώπου και θα λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων του Raiders of the Lost Ark και του Last Crusade, το 1937. Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού, κακόβουλες δυνάμεις θα ψάχνουν την υφήλιο για το μυστικό προς μια αρχαία δύναμη, συνδεδεμένη με τον Μεγάλο Κύκλο και ο μόνος που θα μπορεί να τους σταματήσει είναι ο Indiana Jones. Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλους θα είναι η MachineGames, γνωστή για την δουλειά της στο franchise του Wolfenstein. Ο παραγωγός του τίτλου θα είναι ο μεγάλος game designer, Todd Howard.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*