Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Developer Direct: Gold Road λέγεται το επόμενο κεφάλαιο του The Elder Scrolls Online (trailer)

Γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια από την αρχική κυκλοφορία, το The Elder Scrolls Online μεγαλώνει φέτος με ένα ακόμη κεφάλαιο. Το “Gold Road” chapter θα γίνει διαθέσιμο για αγορά μέσα στην χρονιά για όλους τους παίκτες, προσφέροντας νέες περιοχές, εχθρούς, ιστορίες και δυνατότητες για να ανακαλύψουν.

Θα διατεθούν τρία νέα biomes που μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες, περνώντας από την Kvatch και φτάνοντας έως τις Colovian Estates. Εκεί θα περιλαμβάνονται νέα Dungeons, Trials και World Bosses μεταξύ άλλων.


Μια μεγάλη προσθήκη είναι το σύστημα Scribing, με το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να τροποποιήσουν τα skills του χαρακτήρα τους, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στη σύνθεση ενός build.

Το The Elder Scrolls Online: Gold Road θα διατεθεί στις 3 Ιουνίου για παίκτες σε PC και Mac, ενώ στις 18 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει για κατόχους Xbox Series X|S και PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*