Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Developer Direct: Τον φθινόπωρο η κυκλοφορία του Ara: History Untold (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Xbox Developer Direct, η Oxide Interactive ανακοίνωσε πως το Ara: History Untold θα κυκλοφορήσει τον Φθινόπωρο του 2024, για PC (Microsoft Store, Xbox Game Pass και Steam).

Η Oxide Interactive μοιράστηκε αρκετές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο turn-based strategy για τους παίκτες που θέλουν να χαράξουν τη δική τους ιστορία, μέσα από ιστορικά γεγονότα και επιτεύγματα της ανθρωπότητας από όλο τον κόσμο. Το Ara: History Untold προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χώρες και περιοχές, με τους παίκτες να κυβερνούν το δικό τους έθνος επιλέγοντας ιστορικά πρόσωπα της εποχής ή δημιουργώντας το δικό τους χαρακτήρα. Κάθε επιλογή είναι σημαντική για τους παίκτες, στο Ara: History Untold καθώς μέσα από συλλογή πρώτων υλών, την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και τη διπλωματία, θα αναδείξουν τις ηγετικές ικανότητες που διαθέτουν ακόμα και στους πιο δύσκολους καιρούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*