Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Game Pass Friends and Family θα είναι μάλλον ο τίτλος του πακέτου για πολλαπλούς χρήστες

*
Εδώ και μερικές εβδομάδες γνωρίζουμε ότι η Microsoft δοκιμάζει ένα συνδρομητικό πακέτο του Xbox Game Pass για πολλαπλούς χρήστες. Τώρα, ο χρήστης του Twitter, @ALumia_Italia υποστηρίζει ότι ανακάλυψε στους servers του Xbox το σχετικό λογότυπο και το όνομα του πακέτου θα είναι Xbox Game Pass Friends and Family. Δεν αποκλείεται, σύντομα να υπάρξουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σε περιορισμένο αριθμό χωρών έχουν ξεκινήσει οι σχετικές δοκιμές για μέλη του προγράμματος Insider Preview. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύοντα σε νέο blog της Microsoft, η δοκιμαστική έκδοση του πακέτου για τους Xbox Insiders επιτρέπει σε όλους όσους έχουν ένα special Insider Preview Game Pass plan να προσκαλέσουν έως και τέσσερεις άλλους χρήστες, για να μοιραστούν τη συνδρομή, με τον καθένα να έχει πρόσβαση στα προνόμια του Xbox Game Pass Ultimate. Προς το παρόν οι δοκιμές είναι διαθέσιμες μόνο στην Κολομβία και στην Ιρλανδία. Ακόμα, οι χρήστες που μπορούν να προσθέσουν δεν είναι απαραίτητο να είναι Insiders, απλά πρέπει να έχουν λογαριαστμό στη Microsoft και να βρίσκονται στην ίδια χώρα.


Η συμμετοχή για τους Insiders προϋποθέτει γην αγορά του Insider Preview Game Pass από το Microsoft Store. Όσοι έχουν ενεργή συμμετοχή στο Game Pass θα πρέπει απλά να μεταφερθούν στο νέο πακέτο, πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο. Η Microsoft αναφέρει ότι ένας μήνας Game Pass Ultimate αντιστοιχεί σε 18 ημέρες συνδρομής μετά τη μετατροπή, οπότε το οικογενειακό πακέτο θα είναι αρκετά πιο ακριβό σε σύγκριση με το standard.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*