Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Αποκαλύφθηκε νέο, μαύρο Xbox Series S με 1TB SSD (trailer)

Το Xbox Series S, παρότι πιο αδύναμο συγκριτικά με το Xbox Series X, αποδείχθηκε σοφή κίνηση από πλευράς Microsoft αφού σε διάφορες αγορές κυριαρχεί σε πωλήσεις. Το παράπονο πολλών ήταν ο αποθηκευτικός χώρος των 512GB, κάτι που η Microsoft αναγνώρισε σήμερα και θα λύσει με το νέο Xbox Series S.

Η ανανεωμένη έκδοση της κονσόλας θα έρχεται με 1TB SSD, διπλασιάζοντας τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο ενώ διατηρεί την δυνατότητα χρήσης καρτών μνήμης. Μάλιστα, πρόσφατα αποκαλύφθηκαν μνήμες από την Western Digital που έρχονται σε πιο προσιτές τιμές συγκριτικά με αυτές της Seagate.


Πέρα από τον αποθηκευτικό χώρο, αλλάζει και η εμφάνιση της κονσόλας, η οποία υιοθετεί το μαύρο χρώμα που διαθέτει και ο «μεγάλος αδερφός», Xbox Series X. Μπορείτε να δείτε πώς θα μοιάζει στο βίντεο που ακολουθεί.



Το νέο Xbox Series S με 1TB SSD θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου και οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα. Η τιμή του ανέρχεται στα 349$, μόλις 50$ πάνω από του απλού Xbox Series S. Αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για την διαθεσιμότητα και την τιμή στη χώρα μας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*