Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Κανένα από τα first party trailers δεν θα είναι πλήρως CG

*
Λέγεται ότι, κανένα από τα trailers για first party games που θα προβληθούν στο Xbox Games Showcase το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα αποτελείται εξ ολοκλήρου από πλάνα CG.

Αφού έγραψε στο Twitter ότι απομένουν λίγες ημέρες μέχρι το Showcase, ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing του Xbox, Aaron Greenberg ρωτήθηκε από έναν follower εάν η παρουσίαση θα περιλαμβάνει gameplay για τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί και CG trailers για όσους αποκαλυφθούν την ημέρα εκείνη.


"Κανένα από τα firts party games μας στην παρουσίαση δεν θα έχει πλήρως CG trailer", απάντησε ο Greenberg. "Τα πάντα είναι είτε πλάνα μέσα στο παιχνίδι, πλάνα μέσα από τη game engine, είτε πλάνα μέσα στο παιχνίδι με κάποια κινηματογραφικά. Κάθε trailer μας θα έχει την ανάλογη σήμανση, ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα για τους fans".

To Xbox Games Showcase θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου, ώρα 20:00.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*