Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Τον Οκτώβριο το Call of Duty: Black Ops 6, περιλαμβάνεται στο Game Pass (trailer)

Με το Call of Duty: Black Ops 6 άνοιξε η αυλαία του Xbox Games Showcase φέτος, για το οποίο επιβεβαιώθηκαν ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες.

Από πλευράς περιεχομένου, θα διαθέτει 16 χάρτες κατά το λανσάρισμα, 12 εκ των οποίων προορίζονται για 6v6 και τέσσερις για 2v2 ή 6v6. Οι διαθέσιμοι χάρτες θα πληθύνουν μετά την κυκλοφορία, τόσο για το βασικό multiplayer όσο και για το Zombies mode.


Οι Treyarch και Raven αναλαμβάνουν την ανάπτυξη του τίτλου, ο οποίος θα διαδραματίζεται στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990, περιλαμβάνοντας τόσο στιγμές έντονης δράσης όσο και αποστολές που απαιτούν άκρα μυστικότητα.

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνεται από την πρώτη ημέρα στην συνδρομή Xbox Game Pass για Xbox και PC. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X|S, Xbox One, PC, PlayStation 4 και PlayStation 5.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στο Call of Duty Direct, που θα ακολουθήσει μετά το Xbox Games Showcase.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*