Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Ανακοινώθηκε το Creatures of Ava (trailer)

Ένα μαγικό ταξίδι έρχεται από την Inverge Studios, καθώς ανακοίνωσε το Creatures of Ava που θα κυκλοφορήσει το 2024 για Xbox Series X, Xbox Series S και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Game Pass.

Στο Creatures of Ava, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο της Vic, μιας διασώστριας που εξερευνεί τον πλανήτη Ava, ο οποίος έχει μολυνθεί επηρεάζοντας το οικοσύστημα του. Παρέα με το φλάουτο της, θα προσελκύσει τα φιλικά πλάσματα και τους ιθαγενείς και μαζί θα περιπλανηθούν στον κόσμο του πλανήτη, ανακαλύπτοντας όμορφα τοπία και τη ζωή που το κατακλύζει. Με τη χρήση του φλάουτο, η Vic επικοινωνεί με τα πλάσματα και το περιβάλλον, στο οποίο θα λύσει διάφορους γρίφους, καθώς και μια διαφορετική όψη της Ava.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*