Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Ανακοινώθηκε το Spirit of the North 2 (trailer)

H Merge Games και η Infuse Studio ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του open-world adventure με τίτλο Spirit of the North 2 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam και Epic Games Store). Παρόλα αυτά δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ανακαλύψτε τα μυστήρια ενός αρχαίου ερειπωμένου κόσμου σε προοπτική τρίτου προσώπου, στο ρόλο μιας συνεσταλμένης αλεπούς όπου με τη συντροφιά ενός κόρακα καταπιάνονται με την αναζήτηση του χαμένου φύλακα. Ο ανοιχτός κόσμος του παιχνιδιού είναι γεμάτος με αρχέγονα μυστικά που καλείστε να ανακαλύψετε με σκοπό να σώσετε τον κόσμο από τα νύχια του μοχθηρού σαμάνου Grimnir.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι αμέτρητες δυνατότητες στο customization του χαρακτήρα και έχουν ιδιαίτερη σημασία μιας και στη πορεία θα καθορίσουν το gameplay. Όσον αφορά τις αναμετρήσεις με τους εχθρούς, σύντομα θα καταλάβετε πως είναι βασισμένες σε γρίφους και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*