Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Ανακοινώθηκε το The Sinking City 2 (trailer)

Η Frogwares ανακοίνωσε το The Sinking City 2 που θα γίνει διαθέσιμο το 2025 για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5 και PC (Steam, Epic Games Store και GOG).

Το sequel του survival-horror game θα φέρει ξανά στο προσκήνιο το θρύλο Χ. Φ. Λάβκραφτ στην πόλη Arkham των Ηνωμένων Πολιτείων, της δεκαετίας του 20’. Η πόλη έχει κατακλειστεί από μια υπερφυσική πλημύρα, με πλάσματα και ανεξήγητα φαινόμενα να κατακλύζουν ότι έχει απομείνει. Με σκοπό να ρίξουν φως στην υπόθεση, οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν την πόλη και να πολεμήσουν κάθε απειλή που θα έρθουν αντιμέτωποι, ωστόσο η αλήθεια είναι πιο νοσηρή από όσα όλα δείχνουν. Το νέο παιχνίδι της Frogwares υπόσχεται μια μοναδική πλοκή, που διαφοροποιείται από το αρχικό παιχνίδι της σειράς.

Μαζί με την ανακοίνωση, η Frogwares ενημέρωσε ότι θα διεξάγει και μια καμπάνια στο Kickstarter για την επιπλέον χρηματοδότηση της ανάπτυξης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*