Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Frostpunk 2 σε PC και πληροφορίες για τη Digital Deluxe Edition (trailer)

Το Frostpunk 2 θα λανσαριστεί στις 25 Ιουλίου 2024 για PC (Steam, Epic Games Store, GOG) και θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series Χ και Xbox Series S, δίχως να γνωρίζουμε προς το παρόν το πότε, όπως ανακοίνωσε η 11 bit studios. Την ημέρα της κυκλοφορίας του θα προστεθεί στον κατάλογο των PC Game Pass και Xbox Game Pass.

Η Digital Deluxe Edition θα περιλαμβάνει το κυρίως παιχνιδι, επταήμερη πρόσβαση στη beta μέρους του Sandbox mode τον Απρίιο, τρία επί πληρωμή DLCs, πρόσβαση στο story mode 72 ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία, την ψηφιακή νουβέλα “Warm Flesh”, ένα ψηφιακό art book και το soundtrack.


Το Frostpunk 2 παραμένει επικεντρωμένο στην ιστορία ενός λαού που αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα. Όπως συμβαίνει στη ζωή, ορισμένοι άνθρωποι έχουν περισσότερα κίνητρα από άλλους, αλλά όταν προσπαθεί κάποιος να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα και την επιβίωση της πόλη τους, αυτά προσφέρουν μια μικρή βοήθεια.

Ως Επίτροπος της πόλης θα πρέπει να ζυγίζετε προσεκτικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των κατοίκων της για να διατηρείται η ισορροπία. Σίγουρα δεν είναι δυνατό να είναι όλοι, απόλυτα ικανοποιημένοι.

Τριάντα χρόνια μετά το Great Storm η τυραννία έχει τελειώσει. Οι αντιπρόσωποι μπορούν να ψηφίζουν για το μέλλον και στο μυαλό όλων είναι η πόλη να συνεχίσει να στέκεται στα πόδια της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*