Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Μάρτιο η κυκλοφορία του Final Fantasy XIV σε Xbox (trailer)

Η open beta του Final Fantasy XIV σε κονσόλες Xbox ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες, προετοιμάζοντας το έδαφος για την πλήρη κυκλοφορία. Πλέον, γνωρίζουμε πως στις 21 Μαρτίου το Final Fantasy XIV θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X|S, μαζί με κάποιες εκπλήξεις.

Γνωρίζουμε πως σε Xbox Series X θα διαθέτει ανάλυση 4K, ενώ σε Xbox Series S και X θα διαθέτει γρήγορους χρόνους φόρτωσης.


Οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν το παιχνίδι ψηφιακά, όμως οι συνδρομητές Xbox Game Pass θα μπορέσουν να γλιτώσουν μερικά χρήματα αποκτώντας την Starter Edition ως Game Pass Ultimate Perk.

Η Starter Edition περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και τα δύο πρώτα expansions, Heavensward και Stormblood, προσφέροντας εκατοντάδες ωρών παιχνιδιού. Ύστερα, οι παίκτες θα πρέπει να αποκτήσουν τα Shadowbringers, Endwalker και το επερχόμενο Dawntrail expansion ξεχωριστά για να ολοκληρώσουν την εμπειρία τους, όμως η Starter Edition προσφέρει μπόλικο υλικό.

Επιπλέον, περιλαμβάνει συνδρομή παιχνιδιού 30 ημερών, καθώς το Final Fantasy XIV απαιτεί μηνιαία συνδρομή. Σε κονσόλες Xbox, θα είναι προϋπόθεση και η συνδρομή σε Xbox Game Pass Core ή ανώτερη, πέραν της συνδρομής του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*