Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Νέο ψηφιακό event για τα πιο σημαντικά επερχόμενα third party games του Xbox

*
Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο Xbox Partner Preview broadcast event. Πρόκειται για μια νεά μορφή παρουσίασης με ένα μείγμα από indie games και επερχόμενες κυκλοφορίες από τις Ryu Ga Gotoku Studio, Remedy Entertainment, Studio Wildcard και άλλες εταιρείες. Η διάρκειά του θα είναι κάτι περισσότερο από 20 λεπτά και θα πρέπει να περιμένουμε νέα trailers και πλάνα από το gameplay. Το event είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ώρα 20:00 και κατά τη διάρκειά του θα αποκαλυφθούν όλα τα νεότερα για το Like a Dragon: Infinite Wealth, το launch trailer του Alan Wake 2, τα πρώτα πλάνα από το gameplay του Ark: Survival Ascended, ενώ θα κάνετε και μια βουτιά στον κόσμο του Dungeons of Hinterberg.

Μείνετε συντονισμένοι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*