Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Πρώτο gameplay trailer για το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Κατά τη διάρκεια του Xbox Partner Preview, η Capcom αποκάλυψε το πρώτο gameplay υλικό για το επερχόμενο Kunitsu-Gami: Path of the Goddess που θα κυκλοφορήσει το 2024 για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5 και PC, ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass.

Στο Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, οι παίκτες ακολουθούν τις περιπέτειες του Soh και της Yoshiro που προσπαθούν να εξαλείψουν το χωριό τους, στο ορός Kafuku από την κατάρα που το μαστίζει. Ο Soh θα πρέπει να πολεμήσει τις απειλές που έχουν εξαπλωθεί στο χωριό και να ανακτήσει πίσω τις 12 σφραγίδες που το προστάτευαν. Με κάθε σφραγίδα, ο Soh αποκτά νέες δυνάμεις που μπορούν να τον βοηθήσουν στη μάχη, ενώ παράλληλα μπορεί να σώσει τους ανθρώπους που θα πολεμήσουν πλάι στο πλευρό του.


Το σύστημα μάχης του Kunitsu-Gami: Path of the Goddess συνδυάζει μάχες με σπαθιά και στρατηγική, με τον Soh να μάχεται με το πιστό του ξίφος και να οργανώνει με τους ντόπιους θέσεις άμυνας από τις επιθέσεις που δέχονται τη νύχτα.

Σχετικά με νέες πληροφορίες για το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, η Capcom ανακοίνωσε πως θα μάθουμε περισσότερα στο Capcom Highlights που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*