Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Πρώτο gameplay trailer για το The Alters

Η 11 bit studios αποκάλυψε το πρώτο gameplay trailer του The Alters, ενός επερχόμενου παιχνιδιού επιστημονικής φαντασίας. Αναμένεται εντός του 2024 για PC (Steam, Epic Games Store, GOG) και Xbox και ταυτόχρονα θα πρoστεθεί στον κατάλογο των PC Game Pass και Xbox Game Pass. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στην συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια πρώτη ματιά στην προσπάθεια του Jan Dolski να ξεφύγει από έναν επικίνδυνο πλανήτη ενώ αναζητά την απάντηση στην πιο συχνή ερώτηση στην ανθρώπινη ιστορία: τι θα γινόταν αν;

Εμπνευσμένο από τον βραβευμένι This War of Mine, το The Alters ωθεί τους παίκτες σε μια συγκλονιστική μάχη για επιβίωση που ο Jan δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Μετά τη συντριβή σε έναν έρημο πλανήτη, ο Jan είναι αναγκασμένος να αποφύγει τις δολοφονικές συνθήκες βρίσκοντας καταφύγιο σε μια κινητή βάση. Το μόνο θέμα; Προορίζεται να λειτουργήσει από μια εξειδικευμένη ομάδα και ο Jan είναι ολομόναχος.


Ευτυχώς, η μοίρα αλλάζει με την ανακάλυψη του Rapidium, μιας μυστηριώδους ουσίας που υπάρχει αποκλειστικά σε αυτόν τον επικίνδυνο κόσμο. Η αλληλεπίδραση με τον Κβαντικό Υπολογιστή στη μετακινούμενη βάση επιτρέπει στον Jan να χειρίζεται κρίσιμες αποφάσεις από το παρελθόν του -δημιουργώντας εναλλακτικές εκδοχές του εαυτού του γνωστές ως Alters- που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα πάντα.

Τα Alters είναι απαραίτητοι σύμμαχοι και διαθέτουν διάφορα σετ δεξιοτήτων ζωτικής σημασίας για την επισκευή της βάσης, τη διατήρηση της ζωής, τη δημιουργία βασικών εργαλείων και την εξόρυξη πολύτιμων πόρων. Ωστόσο, είναι επίσης κάτι περισσότερο από απλά ρομπότ εργασίας, με το καθένα να λειτουργεί ως ον γεμάτο με μοναδικά συναισθήματα, στόχους και ακόμη και μια μικρή υπαρξιακή αμφιβολία. Παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει στο χάος, ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να επιβιώστε, να δραπετεύστε και να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*