Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Series S: Το νέο Starter Bundle της κονσόλας χαρίζει τρεις μήνες Game Pass Ultimate

*
Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο bundle για το Xbox Series S, το οποίο αναμένεται σε όλες τις αγορές του πλανήτη στις 31 Οκτωβρίου. Το Starter Bundle θα κοστίζει €299 και θα περιέχει τρεις μήνες δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate, αποτελώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή για όσους θέλουν να επενδύσουν στο πιο προσιτό new-gen σύστημα. Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο πακέτο περιέχεται η λευκή έκδοση της κονσόλας, με χωρητικότητα 512GB.

Προς το παρόν δεν γίνεται γνωστό το αν πρόκειται για limited έκδοση, όμως η κυκλοφορία του τη δεδομένη στιγμή δείχνει να απευθύνεται σε όσους προγραμματίζουν τις αγορές τους για την εορταστική περίοδο του έτους.


Xbox Starter Bundle Hero Image 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Αναρωτιέμαι αν στις συνολικές συνδρομές συμπεριλαμβάνονται και αυτές οι προσφορές. Προφανώς και ποτέ δεν θα μάθουμε αν και πιστεύω ότι είναι αυτονόητο αυτό. Μέχρι και σε πατατάκια υπήρχε κωδικός μηνιαίας συνδρομής κάποια περίοδο.

*