Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χιλιάδες αναμνήσεις θα φέρει η συλλογή Atari 50: The Anniversary Celebration (trailer)

Η Atari και η ομάδα ανάπτυξης Digital Eclipse, ανακοίνωσαν το Atari 50: The Anniversary Celebration. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) τον προσεχή χειμώνα, με τιμή €39,99.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαδραστικό ταξίδι στα 50 χρόνια ιστορίας της Atari και εκτός των άλλων οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε συνεντεύξεις με εταιρείες και υλικό αρχείου. Η σχετική λίστα περιλαμβάνει περισσότερα από 90 παιχνιδια και για πρώτη φορά, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τιτλους των Atari Jaguar και Atari Lynx σε μοντέρνες κονσόλες.


Πέρα από τα παραπάνω, η ταλαντούχα ομάδα της Digital Eclipse προσφέρει έξι κλασσικά παιχνίδια σε μορφή reimagined. Είναι τα:

- Swordquest: AirWorld
- Haunted Houses
- VCTR-SCTR
- Neo Breakout
- Quadratank
- Yars’ Revenge Reimagined

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*