Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Yakuza Kiwami 3 – Ο director Ryosuke Horii παροτρύνει τους παίκτες να μην προσπεράσουν το Morning Glory (video)

Ο director του Yakuza Kiwami 3 παροτρύνει τους παίκτες να ασχοληθούν πλήρως με το διευρυμένο τμήμα του παιχνιδιού που διαδραματίζεται στο ορφανοτροφείο, περιγράφοντάς το ως το πιο σημαντικό περιεχόμενο του remake. Στο original Yakuza 3 (2009), ο πρωταγωνιστής Kazuma Kiryu διευθύνει το ορφανοτροφείο Morning Glory, και πλέον το τμήμα αυτό έχει αλλάξει σημαντικά. Στο Yakuza Kiwami 3, αυτό το τμήμα μοιάζει περισσότερο με προσομοίωση ζωής, επιτρέποντας στους παίκτες να μαγειρεύουν, να καλλιεργούν, να ράβουν, να ψαρεύουν, να βοηθούν με τα μαθήματα και να χτίζουν βαθύτερες σχέσεις με κάθε παιδί μέσω της ιστορία του καθενός.

Μιλώντας σε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, ο director Ryosuke Horii είπε ότι η αρχική εκδοχή στερούνταν συναισθηματικού βάθους. Εξήγησε ότι ο επανασχεδιασμός αντικατοπτρίζει καλύτερα τον Kiryu ως πατρική φιγούρα, δίνοντας έμφαση στην εμπιστοσύνη που χτίζεται μέσω καθημερινών αλληλεπιδράσεων και όχι σε δραματικές στιγμές. Αντλώντας από τη δική του εμπειρία ως γονέας, ο Horii είπε ότι αυτές οι καθημερινές ρουτίνες είναι κεντρικής σημασίας για την ουσιαστική ανάπτυξη του χαρακτήρα.


Το Yakuza Kiwami 3 κυκλοφορεί στις 12 Φεβρουαρίου για PS5, Xbox Series X/S, Switch 2, PS4 και PC. Θα συνοδεύεται από το spin-off Dark Ties, όπου θα πρωταγωνιστεί ο Yoshitaka Mine.

Αναστάτωση στα ελληνικά «πειρατικά» sites τις τελευταίες ημέρες

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*