Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υλικό από dataminer επιβεβαιώνει πως το Hi-Fi Rush έρχεται σε PS5 και Nintendo Switch

*
Dataminer έρχεται να επιβεβαιώσει πως το Hi-Fi Rush θα κυκλοφορήσει και σε εκδόσεις για PS5 και Nintendo Switch, αφού εντόπισε υλικό που «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα αυτήν την εξέλιξη. Σχέδια από T-Shirts που εμφανίζονται στο πρόσφατο anniversary update του τίτλου της Tango Gamworks δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε έναν φάκελο που περιλαμβάνει σχέδια για T-Shirts που είναι μοναδικά για κάθε πλατφόρμα, φαίνεται πως έχουν αναφορές τόσο στο PlayStation, όσο και στο Nintendo Switch. Το μπλε T-Shirt του PlayStation αναφέρει «I’m Here Baby!», ενώ τo κόκκινο του Nintendo Switch «Rock Out! Anywhere» και μάλιστα οι τόνοι των χρωμάτων είναι ακριβώς αυτοί που χρησιμοποιούν οι δύο πλατφόρμες για τα προωθητικά υλικά τους.


Το anniversary update περιλαμβάνει ακόμη την προσθήκη των πλήκτρων του DualSense που επίσης δείχνουν προς την κατεύθυνση της Sony. Το Hi-Fi Rush κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για PC και Xbox Series X/S, ενώ είναι διαθέσιμο και μέσα από το Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*