Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber αποκαλύπτει νέες περιοχές στο Kingdom Hearts (video)

Σε ένα νέο του video, ο δημιουργός Shesez έσπασε τα όρια του χάρτη του Kingdom Hearts Final Mix, αποκαλύπτοντας περιοχές του τίτλου που δεν έχουμε ξαναδεί. Το τελευταίο video είναι μέρος της σειράς του χρήστη “Boundary Break”, το οποίο εμβαθύνει σε παιχνίδια που αγαπήσαμε, στην αναζήτηση αχρησιμοποίητου υλικού, εγκαταλελειμμένων τοποθεσιών και άλλων κρυμμένων μυστικών.

Ο Shesez χρησιμοποίησε ένα σύστημα ελέυθερου χειρισμού το οποίο δημιουργήθηκε από άλλον χρήστη και κατάφερε να κάνει zoom out σε σημείο που δεν θα επιτρεπόταν απο τον χειρισμό του τίτλου. Όπως θα δείτε στο video, ζουμάρωντας εκτός, ο Shesez αποκάλυψε τα όρια των γνωστών περιοχών αλλά και αυτών που βρίσκονται εκτός ορίων του κανονικού παιχνιδιού.


Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις του Shesez είναι μια οπτική 360 μοιρών απο το δωμάτιο του Sora. Οι fans γνωρίζουν πως τη συγκεκριμένη περιοχή δεν μπορούμε να την επισκεφθούμε στον τίτλο και εμφανίζεται μόνο ως background στιγμιαία σε μια ανάμνηση του κεντρικού χαρακτήρα.

Απολαύστε το video:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*