Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber δημιούργησε το δικό του Nintendo PlayStation (video)

Πριν μερικές δεκαετίες, η Nintendo αποφάσισε να μην προχωρήσε σε συνεργασία με τη Sony για την πρώτης της κονσόλα που είχε τη δυνατότητα αναπαραγωγής CD και προτίμησε τη Philips. Πριν αυτή τη μεγαλη προδοσία όπως είχε χαρακτηριστεί τότε, υπήρχε ένα πωτότυπο κονσόλας SNES με τεχνολογία της Sony. Πλέον, η τιμή του ξεπερνάει τα $300.000, δηλαδή μια ολόκληρη περιουσία. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ναι μεν θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους ένα τέτοιο hardware, όμως επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν, βάζουν μπρος την εφευρετικότητά τους. Ένας από αυτούς είναι ο YouTuber James Channel. Χρειάστηκε ένα SNES, ένα original PlayStation, γνώσεις ασφαλούς διαχείρισης του ηλεκτρικού ρεύματος και καυτή κόλλα, για να δημιουργήσει το δικό του "Nintendo PlayStation". Σχετικά με το τι ακριβώς έκανε και ποιο ήταν το αποτέλεσμα, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*