Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTubers αφιέρωσαν 1.000 ώρες για τη δημιουργία ενός RPG στο Valheim (video)

Δύο παίκτες του Valheim αφιέρωσαν περισσότερες από 1.000 ώρες προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο RPG εντός του παιχνιδιού. Πρόκειται για τους YouTubers Ninebyte και Dhakhar που ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν νέες ιστορίεςμ νέα bosses και πολλά άλλα, με τη βοήθεια των εργαλείων του τίτλου. Το project πήρε περισσότερους από τρεις μήνες.

Την πρώτη εβδομάδα το ντουέτο ασχολήθηκε με την προσθήκη και τροποποίηση κατασκευών. Στη συνέχεια δημιούργησαν πέντε πόλεις που θα συνδέονταν με κοινή ιστορία και παράδοση.


Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσαν τα κενά με σημεία ενδιαφέροντος, δρόμους και αρκετές boss arenes που σύντομα θα φιλοξενούσαν φοβερές συγκρούσεις με ειδικά διαμορφωμένους εχθρούς. Πρόσθεσαν επίσης 12 κλάσεις, μεταξύ των οποίων berserker, mage και shaman.

Αφού υλοποιήθηκε ο αρχικός σχεδιασμός, σειρά πήρε η βελτιστοποίηση του κώδικα και η βελτίωση των δρόμων, οι NPCs που έχουν σημαντική συμβολή στο στοιχείο της εξερεύνησης και η ιστορία για τη σύνδεση των πάντων. Ακόμα, πήρα από το παιχνίδι όλα τα loot items της αρχικής έκδοσης και τα τοποθέτησαν στον χάρτη ως ανταμοιβές εξερεύνησης. Όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα μοντέρνο RPG.

Σε περίπτωση που έχετε την περιέργεια να δοκιμάσετε τη δημιουργία των YouTubers, απαιτείται απλά μια επίσκεψη στο Discord του RPG.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*