Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπήρχαν σκέψεις για κατηγορίες Best Remake και Best Supporting Actor στα The Game Awards

*
Ο οικοδεσπότης των The Game Awards, Geoff Keighley λέει ότι έχει σκεφτεί να προσθέσει επιπλέον κατηγορίες στο θεσμό, όπως οι "Best Remake" και "Best Supporting Actor". Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου Twitch Q&A, ο Keighley απάντησε ότι φέτος δεν θα υπάρχουν νέες κατηγορίες, όμως η ιδέα βρίσκεται συνεχώς υπό συζήτηση.

"Τίποτα νέο φέτος", είπε. "Έχω δει ανθρώπους στο διαδίκτυο να λένε "γιατί δεν έχεις μια κατηγορία Best DLC", κάτι που μοιάζει με την κατηγορία Ongoing Game".


"Συνήθως ήταν παιχνίδια live service, αλλά φέτος το Cyberpunk 2077 είναι υποψήφιo και όταν ο κόσμος ρωτάει γιατί είναι υποψήφιο - επειδή λοιπόν βελτίωσαν το βασικό παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό με την έκδοση 2.0 και το Phantom Liberty. Άρα ταιριάζει σε αυτήν την κατηγορία".

"Το άλλο πράγμα που ρωτούν πάντα είναι γιατί δεν έχουμε μια κατηγορία Best Remake ή Remaster. Το έχουμε συζητήσει. Νομίζω ότι το ερώτημα είναι, υπάρχουν πέντε εκπληκτικά remakes κάθε χρόνο;".

"Υπάρχουν κάποια χρόνια – υπήρξαν μερικά καταπληκτικά φέτος, προφανώς το Resident Evil 4 είναι υποψήφιο για το Game of the Year. Το Dead Space, ένα σωρό άλλα καλά που βγήκαν φέτος. Και το ερώτημα είναι επίσης ότι αυτά τα remakes δεν θα ήταν επιλέξιμα για το Game of the Year;".

"Λοιπόν, ναι, τίποτα καινούργιο φέτος όσον αφορά τις κατηγορίες, αλλά σίγουρα είναι κάτι για το οποίο μιλάμε κάθε χρόνο και προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε αυτό".

Στη συζήτηση μπήκε η κατηγορία Best Supporting Actor, με δεδομένο ότι υπάρχει ένας αυξημένος αριθμός από εκπληκτικές ερμηνείες.

"Το έχουμε συζητήσει", συνέχισε ο Keighley. "Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές ερμηνείες".

"Από την άλλη πλευρά, έχουμε μερικούς ανθρώπους που λένε "εστιάζετε πολύ στις αφηγηματικές πτυχές των παιχνιδιών" και "μοιάζετε πάρα πολύ με τα Όσκαρ, έχετε για σενάριο και υποκριτική και τέτοιου είδους βραβεία και θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε πράγματα που καθοδηγούνται από το gameplay".

"Το Supporting Performance είναι κάτι που σίγουρα έχουμε σκεφτεί. Είμαι περήφανος που το βραβείο υποκριτικής μας ήταν πάντα ουδέτερο ως προς το φύλο. Ξεκινήσαμε το 2014, δεν έχουμε ξεχωριστά βραβεία για άνδρες και γυναίκες, απλώς τα συνδυάζουμε σε μια κατηγορία υποκριτικής, που νομίζω ότι ήταν η σωστή επιλογή που κάναμε τότε". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*