Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπόνοιες για σύνδεση της σειράς Obi-Wan Kenobi με το Jedi: Fallen Order 2

*
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Obi-Wan Kenobi, Ewan McGregor, άφησε υπόνοιες για μελλοντική σύνδεση του show με το Jedi: Fallen Order 2. Μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο McGregor σχολίασε πως όλα τα storylines του σύμπαντος του Star Wars θα πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους. Συμπερασματικά σχολίασε πως δεν γίνεται κάποια γεγονότα ενός videogame να μην συνάδουν με αυτά της αντίστοιχης ταινίας ή σειράς. Κάτι που έδωσε το έναυσμα στους fans να περιμένουμε τη σχετική σύνδεση της σειράς του Disney+ με το sequel του Jedi: Fallen Order που είναι αυτήν τη στιγμή υπό ανάπτυξη από τη Respawn Entertainment.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Jedi: Fallen Order 2, όμως τα γεγονότα του θα εξελίσσονται περίπου στο ίδιο timeline με αυτά της σειράς που πρωταγωνιστεί ο McGregor. Ως γνωστόν, τα δύο μέσα μοιράζονται ήδη τους Inquisitors, τις δυνάμεις που χρησιμοποιεί ο Darth Vader για να κυνηγήσει τους Jedi.

Το Jedi: Fallen Order κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Το Jedi: Fallen Order 2 αναμένεται μόνο για τα new-gen συστήματα και για PC, πιθανότατα εντός του 2023. Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 27 Μαΐου και θα τρέξει για 6 επεισόδια, καταλήγοντας στις 22 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*