Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπόνοιες για συνεργασία με τον Mark Cerny αφήνει η Jade Raymond της Haven Studios

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την εξαγορά της Haven Studios, στην ηγεσία της οποίας βρίσκεται η Jade Raymond.

Με την ευκαιρία, η Raymond μίλησε στην ιστοσελίδα GamesIndustry.biz σχετικά με τα νεότερα για το studio, που ετοιμάζει ένα νέο AAA multiplayer παιχνίδι για το PS5. Προηγουμένως, η Sony το είχε χαρακτηρίσει ως μια εμπειρία live service για το PlayStation, βασισμένη σε έναν συστημικό κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς και επικεντρώνεται στην παροχή ελευθερίας, σασπένς και πολλών ευκαιριών για το gameplay. Προφανώς, λόγω του συγκεκριμένου project, το ανθρώπινο δυναμικό της Haven Studios σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον ξεπερνάει τα 100 άτομα.


Σύμφωνα πάντοτε με τη Raymond, η εταιρεία επενδύει πολλά σε έρευνα και ανάπτυξη και καινοτομίες με τη χρήση της τεχνολογίας cloud, καθώς πιστεύει ότι θα κάνει τη διαφορά στον τρόπο που δημιουργούνται τα παιχνίδια. Πρόσφατα προσλήφθηκαν 21 μηχανικοί για νε εργαστούν σε καινοτομίες για το cloud, μεταξύ αυτών ο Jalal El Mansouri, που ήταν technical architect του Rainbow Six: Siege, στον ρόλο του principle architect για το studio και του επικεφαλής του τμήματος R&D.

Ακόμα, η Raymond άφησε υπόνοιες για υπάρχουσα συνεργασία με τον αρχιτέκτονα του PS5, Mark Cerny για τον οποίο τόνισε ότι έχει μεγάλη επιρροή στην εξέλιξη της Haven. Η παρουσία του Cerny είναι ο λόγος για τον οποίο επενδύονται πολλά χρήματα σε έρευνα και ανάπτυξη. Μάλίστα τον χαρακτηρίζει ως rockstar και συμπληρώνει πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που συνεργάζεται μαζί του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*